Wilt u de Bodegraafse werkgroep helpen ?De Bodegraafse werkgroep zou meer willen en kunnen doen. Daar hebben we UW hulp bij nodig.
Dat kan op veel manieren.

 Acties opzetten  In het bestuur wordt in maandelijkse vergaderingen bedacht welke acties we organiseren en uitvoeren. Het is een uitdaging om met beperkte middelen zo groot mogelijk effect te bereiken. Brieven schrijven is nog steeds een kernactiviteit. Daarnaast is het belangrijk zo veel mogelijk mensen te informeren over mensenrechten. Zodanig dat ze begrijpen dat daarvoor moet worden gevochten. Het is nodig in actie te komen. Bijvoorbeeld een petitie ondertekenen, met anderen te praten over mensenrechten, brieven schrijven, activiteiten opzetten, scholen benaderen en les geven. In een veranderende tijd moeten daarvoor nieuwe manieren gevonden worden.

Acties uitvoeren  De activiteiten die we organiseren moeten worden uitgevoerd. Daar zijn mensen voor nodig. Voor het collecteren, het brieven schrijven, stand staan, stukken schrijven, scholen benaderen.

Samenwerken met   De acties worden aangereikt door Amnesty International in Amsterdam – het Nederlandse hoofdkantoor. Wij kiezen daaruit, maar hebben soms ook eigen inbreng. Directe ondersteuning is er ook vanuit de regio en feedback met hen wordt regelmatig georganiseerd.

Uw inzet is mogelijk voor de volgende activiteiten:
o    Bestuurswerk: dat is plannen en mede-organiseren van activiteiten
o   Coördineren collecte
o   Collecteren
o   Bemensen van activiteiten (kraam Najaarsmarkt bijv.)
o   Scholenwerk
o   Meedoen diverse acties rond Vrouwendag 8 maart) en Dag van de Rechten van de Mens (10 december)

Wilt u meer weten of zich aansluiten bij onze werkgroep neem dan contact op met : Truus Nell:
truusnell@ziggo.nl